Понад 60 мільйонів гривень — наш внесок у наближення Перемоги!



Ми – українці! А наша суперсила – об’єднуватись заради спільної мети. Зараз у нас вона одна – Перемога! Переконані, що такий день неодмінно настане. Тож поки Збройні Сили б’ють ворога на фронті, Linkos Group в тилу, своєю працею та  підтримкою допомагає її наближати.
Після початку повномасштабного російського вторгнення, команда Linkos Group спрямовує максимум сил і ресурсів на підтримку України та не зупиняючись робить все можливе для зміцнення нашої армії, забезпечення її потреб та допомозі країні.
На сьогодні компанія допомогла ЗСУ та цивільному населенню на звільнених територіях на загальну суму понад 60 млн гривень, з них у перші ж дні на спеціальний рахунок НБУ було перераховано 28 млн гривень. А донати на підтримку ТрО і ЗСУ склали понад 15 млн гривень.
Враховуючи потреби окремих бригад чи підрозділів, компанія активно підтримує наших захисників і регулярно закуповує та передає військовим на фронт: дрони, кулеметні станки, тепловізори, рації, біноклі з нічним баченням, генератори та все необхідне для виконання військових завдань та захисту життя.
Окремий важливий напрям допомоги компанії — автівки для ЗСУ. У мирному житті автівка — це засіб пересування. На фронті — ціна людського життя. На сьогодні вже вдалося придбати та передати 40 машин. Також компанія турбується про автівки військових та допомагає підрозділам з їх ремонтом.
Linkos Group постійно тримає руку на пульсі найважливіших потреб захисників та перебуває на зв’язку із військовими бригадами, аби переконатися, що вони мають все необхідне для виконання обов’язків.
Ворог не зупиняється, тож і ми не можемо зупинятися. Працюємо, боремось, допомагаємо, віримо в наші ЗСУ, підтримуємо одне одного і дбаємо про наше завтра! Все буде Україна!