Цифрові рішення ISpro для трансформації діяльності водоканалів!


На два дні Львів перетворився на екологічну столицю України.
Lviv Eco Forum став майданчиком для обговорення найактуальніших питань у сфері водного господарства та найгостріших екологічних проблем. Понад 70 спікерів з 10 країн світу представили своє бачення на шляху до сталого розвитку водоканалів, досвід збереження водних ресурсів, поводження з відходами й перетворення їх на енергію, а також адаптації міст до змін клімату.

Дмитро Борисов, директор компанії ISpro, презентував для сотень гостей заходу рішення для автоматизації роботи водоканалів. Детально розповів про переваги єдиної централізованої системи управління та практичний досвід впровадження програми ISpro на підприємствах водних господарств України.
Використовуючи систему автоматизації - на 50% підвищується рівень оперативності підготовки управлінських рішень, на 16% скорочуються витрати на обслуговування кадрових процесів, на 14% зменшуються закупівельні витрати та на 55% скорочуються простої техніки.

Точна та своєчасна інформація повинна плавно перетікати між різними функціями бізнесу. Особи, які приймають рішення, матимуть змогу бачити, що відбувається всередині підприємства та контролювати усі напрямки діяльності.

В продовження ґрунтовного виступу Дмитра Борисова ідея централізованого управління на базі ERP-системі ISpro була підтримана та розвинута іншими спікерами та учасниками Lviv Eco Forum.