Випущено дистрибутив версії ISpro 8.00.000

Зустрічайте дистрибутив нової версії ISpro 8: в новий рік з новими можливостями!

Ми завжди прагнемо більшого - більшої надійності і гнучкості програми, кращого і сучаснішого інтерфейсу, можливості використовувати нові технології з урахуванням усіх сучасних тенденцій.

З турботою про своїх клієнтів та з урахуванням усіх їх побажань, ми постійно вдосконалюємо наші програмні продукти і намагаємося зробити їх ще більш зручними, легкими та функціональними.

ЩО Ж МОЖНА ПОБАЧИТИ НОВОГО В ВЕРСІЇ ВЖЕ СЬОГОДНІ?

БАЗА ДАНИХ НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК

Продовжуючи розвиток і вдосконалення наших продуктів, а також зважаючи на побажання клієнтів, система ISpro 8 працює, як з використанням відмінно зарекомендованих себе комерційних баз даних - Microsoft SQL і Oracle.

ВСІ ВАШІ ДАНІ ПІД НАДІЙНИМ ЗАХИСТОМ

Одна з ключових цінностей нашої компанії - захист, безпека та конфіденційність Ваших даних. Створюючи всі наші продукти, ми захищаємо Вашу інформацію за допомогою чітких та ретельно розроблених процедур.

Захист реалізовано на основі сертифікованої бібліотеки криптографічних перетворень.

Програмний комплекс має експертний висновок ТЗІ Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України рівня гарантії Г-3.

З нами, Ви можете бути впевнені у виключній безпеці всіх Ваших даних!

МОБІЛЬНІ ДОДАТКИ

До програмного комплексу ISpro також входять 5 сучасних і корисних мобільних додатки, доступних для iOS і Android, які здатні поліпшити роботу всередині компанії, допоможуть бізнесу бути більш ефективним і зроблять робочі процеси компанії максимально гнучкими та продуктивними:

Мобільні додатки доступні для завантаження на нашому сайті за посиланням https://ispro.ua/mobile

Використовуйте максимум можливостей системи для вдосконалення процесів Вашої компанії!

Відкрийте для себе всі переваги ISpro 8!