ISpro: ІСТОРІЯ УСПІХУ. Частина II


2000-2010 рік


Ми увійшли в нове тисячоліття з метою програмного ребрендингу 🚀. Випускається нова версія системи «Бест Про» під назвою ISpro, яка дозволила нам стати одним з національних лідерів серед провайдерів erp-рішень в бюджетній сфері України.

▪️Після першого десятиліття незалежності нашої країни, яке було насичене змінами, їх прийняттям та рішучими кроками у незвідане - нарешті настала пора активного розвитку технологій та їх впровадження в Україні.
 
▪️Ми відкриваємо для себе новий напрямок - розробку програмного комплексу для приймання і подання звітності в податкові органи України - "БЕСТ ЗВІТ". 👆 Саме цей комплекс став трендом та мастхевом для бухгалтерів. З цієї програми розпочалися зміни, які поховали здачу звітів на папері та позбавили бухгалтерів нескінченних черг до податкової. Розпочинається новий рівень стосунків між бухгалтерами та органами ДПС.

▪️«БЕСТ ЗВІТ» починає використовувати значна кількість держслужб України. А ми запускаємо "Український сертифікаційний центр" - акредитований центр сертифікації ключів електронного цифрового підпису.

▪️З'являється Linkos Group - новий виток еволюції компанії "Інтелект-Сервіс" та нове обличчя розробки програмного забезпечення.

👉 Підсумовуючи друге десятиріччя незалежності, ми можемо з упевненістю сказати: «Наші рішення змогли стати максимально корисними для бухгалтерів України, довели свою ефективність, побороли рутину, надали можливість позбутися від ручного паперового обліку та дали змогу насолоджуватись заощадженим часом.




Далі буде…😉

Посилання на першу частину історії успіху - https://ispro.ua/news/ispro-istoriya-uspihu-chastina-i