ISpro відкриває в КНЕУ Центр автоматизації бухгалтерського обліку та кадрів

ISpro – єдина в країні система ERP класу українського виробництва від групи компаній Linkos Group. Від імені бренду ISpro, в КНЕУ сьогодні відкривається Центр автоматизації бухгалтерського обліку, фінансів та кадрів для студентів бухгалтерських спеціальностей.

З Київським національним економічним університетом ми працюємо пліч-о-пліч вже кілька років. Під час нашої спільної роботи, наші фахівці, справжні практики автоматизації бухобліку, кадрів та управління в цілому, беруть участь у підготовці фахівців фінансової та бухгалтерської сфери. В свою чергу професори та знатоки методології вишу, передають нам важливу інформацію щодо найнеобхідніших законів обліку для застосування в функціоналі ERP-системи ISpro.

Починаючи новий 2018-2019 навчальний рік, КНЕУ запровадив в систему освіти свого ВНЗ спеціальність діджитал обліку, де майбутні бухгалтери будуть навчатися використовувати у роботі сучасні ІТ-рішення: програми для електронної звітності, електронний обмін документами, ERP-систему, рішення із автоматизації бухобліку, фінансів та кадрів. 

Ми підтримали такий новий курс у освіті майбутніх фахівців бухгалтерії та аудиту, і подарували студентам КНЕУ сучасний комп′ютерний клас за, який стане повноцінним Центром автоматизації бухгалтерського обліку, фінансів та кадрів!

Кожне робоче місце обладнане новим ноутбуком, для кожного ми безкоштовно встановили систему ISpro, а для зручності та наочності навчання надали високоякісний проектор. Сам же дизайн класу було розроблено з акцентом на ергономічність та сучасну комфортну атмосферу.

Матеріально-технічна підтримка була вкрай важливою для вдалого старту нової групи, до якої вперше в Україні набрали юнаків та дівчат, які працюватимуть вже зовсім по-іншому.

Відкриття Центру відбувається сьогодні, 6 вересня 2018р., за участі ректорату університету, викладачів кафедри та представників ISpro. Всім нам приємно бачити усмішки перших студентів, що сідають за лави діджитал-навчання та натхненний погляд викладачів, які зможуть зручно та доступно викладати свій матеріал.

Приємно робити добрі справи і підтримувати проекти, які вдосконалюють українську освіту і роблять сучасні речі доступними, турбуватися, щоб діти мали змогу отримувати теоретичні знання та застосовувати їх на практиці, використовуючи сучасні IT-рішення.

Ми в составі Linkos Group, одного з найбільших роботодавців серед ІТ-компаній, працюючих на ринок України, піклуємося, щоб сьогоднішні студенти завтра приходили на роботу з навичками, які їм справді потрібні у професії.