ISpro на XI Національному форумі бухгалтерів та аудиторів "RoZOOM"

17 грудня відбувся XI Національний форум бухгалтерів та аудиторів "RoZOOM", масштабний захід України для представників бухгалтерської професії. Це подія організована задля навчання гнучкості мислення, захоплення новими ідеями та генерування цікавих рішень.
Легке спілкування в колі знайомих та друзів, піднесений настрій, зіркові спікери, подарунки, фуршет з ігристим, нетворкінг з найкращими у професії зі всієї країни - все це створювало неймовірну атмосферу зустрічі.



Компанія ISpro виступила партнером заходу, а спеціальним гостем й спікером став наш директор Дмитро Борисов, який виступив з темою: "Цифровізуйся або помри!".
Зі сцени Дмитро запропонував відправитися в минуле, подивитися, якою була бухгалтерська галузь і як змінювалася через це наша цивілізація. Краєм ока усі зазирнули у майбутнє сучасних бухгалтерів та спробували побачити себе у ньому.

                                             

Веселі жарти, посмішки, взаємодія та живе спілкування зі слухачами відрізняло Дмитра від інших спікерів
У рамках форуму на стенді ISpro усі учасники заходу змогли поспілкуватися з представниками нашої компанії, отримати консультацію та вичерпні відповіді на усі питання.

                                                 

З піднесеним настроєм дякуємо Раді незалежних бухгалтерів та аудиторів за чудовий день. Ми завжди раді бути частиною корисних та якісних заходів, які відкривають внутрішню силу для нових починань.

Підзарядилися та рухаємося далі!