Команда ISpro взяла участь у Форумі «Автоматизація бюджетного обліку та звітування в Україні: запити та реалії»

Команда ISpro взяла участь у Форумі для бухгалтерів та керівників бюджетних установ «Автоматизація бюджетного обліку та звітування в Україні: запити та реалії», організований Державним агентством  з питань електронного урядування України.

До програми форуму включені питання щодо впровадження ІТ-технологій у сфері бюджетного бухгалтерського обліку та електронного звітування згідно нових положень (стандартів) бухгалтерського обліку та фінансової звітності у державному секторі, новацій із питань електронного середовища баз даних під час моніторингу публічних закупівель та інші питання відображення законодавчих змін обліку та звітності бюджетних установ.

Захід зібрав кілька сотень відвідувачів: головні бухгалтери, керівники бюджетних установ, керівники планово-фінансових відділів установ, фінансованих із державного та місцевих бюджетів. 

Представник компанії ISpro, комерційний директор Дмитро Борисов виступив з презентаційним матеріалом на дискусійній панелі «Як спростити взаємодію бухгалтера із системами Е-ДАТА, Е-КАЗНА, Е-БАНКІНГ».