Linkos Group – цифрова пошта України для бізнесу!

Як цифрові філателісти, Linkos Group з радістю долучилася до проекту Укрпошти «Власна марка» і водночас стала генеральним партнером XVI Національної філателістичної               виставки «Укрфілекспо 2018»,  яка вперше організована в Україні.

Виставка, яка присвячена 100-річчю перших поштових марок України, проходитиме в Києві з 9 по 14 жовтня 2018 року. На «Укрфілекспо 2018», окрім 127 унікальних філателістичних експонатів колекціонерів нашої країни та всього світу, група компаній Linkos представить свою, спеціально розроблену поштову марку.

В наш час загальної цифровізації поштова марка – це вже не стільки знак оплати поштового відправлення, скільки предмет колекціонування та мистецтва. Тому в рамках проекту було розроблено власний поштовий знак Linkos Group. Так, марка групи Linkos стає справжнім унікальним експонатом для колекцій філателістів.

10 жовтня 2018р. о 17:00 в «Українському домі» відбудеться урочиста церемонія спецпогашення марки Linkos Group. Ми раді запросити на цю історичну подію всіх наших клієнтів, партнерів та друзів!

На ексклюзивному поштовому знаку зображено логотип національного ІТ-розробника Linkos з його брендами програмних продуктів із автоматизації звітності, обліку та обміну документами, які роблять можливим електронну доставку комерційних документів для державного та приватного секторів. Linkos Group – це справжня цифрова пошта України для бізнесу!

Ми чекаємо на вас:

Відвідування виставки безкоштовне!

До зустрічі!