Нашій великій родині Linkos Group - 21 рік!



Наша велика родина Linkos Group (ISpro, M.E.Doc, Твій час, FlyDoc, СОТА та ЦСК Україна) відзначає свій 21 День народження!

21 рік - це чималий термін, який дозволяє говорити про те, що компанія слідує правильним шляхом розвитку.

Крок за кроком, день за днем, ми ростемо і розвиваємося, створюючи програми, які приносять користь компаніям по всій Україні. Те, що було лише баченням 21 рік тому, сьогодні вже перетворилося в історію успіху. Ми готові продовжувати наш шлях і привносити вклад в майбутнє бізнесу.

Ми прожили рік, який кинув нам усім виклик. Але не дивлячись на це та завдяки злагодженим діям і професіоналізму нашої dream team, клієнтам, партнерам, ми зуміли вистояти і стати ще сильнішими.

Щоб написати наступну главу нашої історії, ми продовжимо демонструвати стійкість, впроваджувати інновації, вдосконалюватися і процвітати разом з Вами на багато років вперед. Впевнені, що командна робота, амбіції і довіра допоможуть нам рухатися далі.

Ми любимо святкувати дні народження компанії і цей рік не став винятком. Свято пройшло в нашому чудовому дружньому колі, в фотостудії, в незабутній, веселій та щирій атмосфері. Адже так важливо закарбувати такі моменти не тільки в пам'яті, але і на фотографіях. Кожен зміг побувати в ролі моделі і насолодитися процесом зйомки від найкращих фотографів України. Звичайно ж не обійшлося без святкових атрибутів - святкового торта і шампанського.

З Днем народження нас!