Облік заробітної плати держслужбовців у програмному забезпечені ISpro

Комплекс ISpro має всі інструменти, які роблять облік заробітної плати держслужбовців гнучким, швидким, прозорим, а головне — точним.

На інтернет-порталі для бухгалтерів, економістів й керівників бюджетних установ та комунальних підприємств - Радник у сфері бюджетної бухгалтерії, вийшла наша нова стаття: «Нюанси обліку заробітної плати держслужбовців у програмному забезпечені ISpro».

«Автоматизація є одним із найважливіших кроків у процесі удосконалення обліку праці, тому що її впровадження та налаштування найчастіше починають саме з обліку праці та її оплати через трудомісткість даної роботи, а це, у свою чергу, сприяє своєчасному одержанню точної інформації про витрати фонду заробітної плати, про всі операції, які пов’язані з розрахунками зі співробітниками та бюджетом. Здійснення автоматизації в кожній установі дуже швидко вирішує проблему оперативності та точності інформації та своєчасності виплат працівникам. Належне використання інформаційних технологій суттєво вдосконалює всю систему обліку» - розповідає Руслан Гурін, експерт з автоматизації ISpro.

Детальніше — у статті за посиланням - https://rbb.radnyk.ua/posts/nyuansy-obliku-zarobitnoyi-platy-derzhsluzhbovcziv-u-programnomu-zabezpechenni-ispro/

Приємного читання!