Випуск в Університеті державної фіскальної служби України


Минулого тижня в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) відбувся випуск бакалаврів Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту.

Почесними гостями випуску стали представники й нашої компанії. Вже багато років ми співпрацюємо та навчаємо студентів УДФСУ роботі з нашим сучасним IT-рішенням – erp-системою ISpro, вивчення якої входить до обов’язкової навчальної програми університету. Завдяки використанню в процесі навчання комплексу ISpro, студенти отримують глибоке професійне розуміння та засвоєння практичних навичок, необхідних у сфері обліку, оподаткування, аналізу та аудиту. Ми робимо усе, задля того, щоб рівень підготовки студентів відповідав усім сучасним вимогам.

         

Привітав випускників з успішним закінченням навчання та взяв участь в церемонії вручення дипломів - Дмитро Шведов, керівник відділу продажу ISpro.

В цьому році інститут випустив 132 бакалаври за спеціальністю «Облік і оподаткування».

ISpro бажає випускникам не зупинятися на досягнутому, отримувати задоволення від професії, нових звершень, перемог та легкого застосування професійних навичок у сфері обліку, аналізу та аудиту.