ISpro: ІСТОРІЯ УСПІХУ. Частина III

2011-2021 рік
Третє десятиріччя незалежності – пора впровадження інноваційних цифрових рішень та сучасного програмного забезпечення.

👉 IT-холдинг Linkos Group розробив високотехнологічні програмні продукти нового покоління, які повністю змінили уявлення про ведення бізнесу: ISpro M.E.Doc, ПРРО Cashalot, СОТА Каса, FlyDoc, ПТАХ, ЦСК “Україна”, “Звіт Корпорація”. Створено "Мережу крамниць електронних послуг "Твій час"", де можна отримати кваліфіковану консультацію, придбати будь-яке програмне рішення, навчитися з ним працювати.

Досвід отриманий за минулі роки, потреби ринку, побажання клієнтів та безліч напрацювань надали можливість системі ISpro вийти на новий рівень. З’явився наймісткіший функціонал на IT-ринку – від ведення бухгалтерії та податкового обліку до управління логістикою та складом.

▪️ Ключові клієнти ISpro: Державна податкова служба України, Державне бюро розслідувань, Міністерство юстиції, Міністерство розвитку громад та територій, Державний центр зайнятості, Державна служба статистики, Державна аудиторська служба, а також АТ "АЛЬФА-БАНК", АБ "УКРГАЗБАНК", АТ "Укргазвидобування", ДП "Укрхімтрансаміак", АТ "Південний" гірничо-збагачувальний комбінат» та багато інших. 
▪️ Задля зручної роботи в ISpro впроваджено система дистанційного навчання та сертифікації, завдяки чому усі користувачі отримали змогу застосовувати інструменти для автоматизації роботи підприємства.
▪️ На базі власного програмного продукту розпочато співпрацю з навчальними закладами України та створені  спеціальні курси та факультети для студентів Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Національного університету державної податкової служби України та інших.
▪️ Сучасні технології, нові тренди підштовхують нас до створення власних мобільних додатків та впровадженню легкого, зручного та сучасного WEB-інтерфейсу системи, який значно полегшив роботу в програмі.
За 30 років незалежності ISpro пройшла довгий шлях від прикладної та допоміжної програми до багатофункціональної ERP-системи, яка відповідає усім світовим стандартам.
Компанія щорічно отримує премії та нагороди в престижних рейтингах країни. У 2020 році за результатами міжнародного фестивалю-конкурсу ISpro отримала нагороду «Вибір року», а цьогоріч увійшла в ТОП-30 успішних українських брендів в історії країни.

Усі інноваційні програмні рішення Linkos Group допомагають підприємцям та державним структурам економити час і гроші, а також дозволяють вести усі робочі процеси максимально швидко та зручно.

Попереду на нас чекають нові горизонти, великі плани та нові досягнення! 🚀🏆

Посилання на першу частину історії успіху - https://ispro.ua/news/ispro-istoriya-uspihu-chastina-i
Посилання на другу частину історії успіху - https://ispro.ua/news/ispro-istoriya-uspeha-chast-ii